Wilnis

Altijd

Eerste hulp is een vaardigheid die op alledaagse maar bijna altijd onverwachte gelegenheden van je gevraagd wordt. Afdeling Wilnis van de KNV EHBO biedt EHBO-cursussen op diverse gebieden. Sinds de oprichting in 1939 is Afdeling Wilnis van de KNV EHBO een betrouwbare partner op dit gebied.

Automobilist met mogelijk hoofdletsel of wervelletsel
Scheenblessure bij sportevenement

Doel

De vereniging heeft ten doel om mensen op te leiden tot het EHBO-diploma en eventueel daaraan verwante aantekeningen. Met een EHBO-opleiding leer je levensreddende handelingen en algemene eerste hulp.

Onze leden

Bij onze EHBO vereniging zijn we trots op de diversiteit van onze leden. We verwelkomen enthousiaste EHBO cursisten uit onder andere: Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Abcoude, Waverveen, Vinkeveen, Amstelhoek, Baambrugge, De Ronde Venen, Woerden, Nieuwer Ter Aa, Ouderkerk aan de Amstel en Rijsenhout. Onze leden komen uit alle lagen van de samenleving en werken in diverse beroepen. Van bouwvakker tot fiscaal adviseur, van zorgmedewerker tot administrateur en van student tot pensionado. Deze verscheidenheid aan beroepen en levenservaringen draagt bij aan onze veelzijdigheid. Elk lid brengt unieke vaardigheden en inzichten in tijdens onze lessen en hulpverlening. Dit zorgt ervoor dat we altijd voorbereid zijn op diverse noodsituaties.

Slachtoffer van steekvlam wordt gekoeld
Leer hoe een AED werkt

Sponsoring

KNV EHBO vereniging Wilnis probeert door middel van een toegankelijke contributie de drempel om lid te worden laag te houden. Verder draait onze vereniging op vrijwilligers. Een nieuwe reanimatiepop, nieuwe kleding voor onze vrijwilligers of een nieuwe website is dus een flinke aanslag op onze financiële middelen. Wil jouw werkgever of bedrijf haar steentje bijdrage aan deze mooie vereniging en wat zij doet voor de gemeenschap? Neem dan contact met ons op. 

ANBI gegevens

Het RSIN van onze vereniging is 816587255.
De hoofdlijnen van ons beleidsplan zijn:

  • Organiseren beginnerscursus EHBO met reanimatie en AED
  • Organiseren herhalingslessen EHBO met reanimatie en AED
  • Hulpverlenen bij diverse (sportieve) evenementen in de regio

Onze bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun bestuurstaken.

EHBO bij kniewond