Wilnis

Brandwonden

Beginnerscursus

Inleiding

Ieder jaar in oktober start onze EHBO vereniging in Wilnis een nieuwe EHBO opleiding met AED. De vereniging biedt ongeveer 14 lesavonden per seizoen aan. Voorkom hulpeloos toekijken, maar onderneem actie!

Inhoud cursus

In de EHBO opleiding leer je alle vaardigheden om kleine tot grotere letsels te behandelen en erger te voorkomen. Van botbreuken en schaafwonden tot ernstige bloedingen en shock. In de cursus leer je op een juiste manier hiermee om te gaan. Bij de EHBO cursus is de aantekening verbandleer, reanimatie en AED inbegrepen.

LOTUS-slachtoffers

LOTUS-slachtoffers zijn een belangrijke ondersteuning voor de EHBO’er om situaties zo echt mogelijk na te bootsen. Tijdens de beginnerscursus en herhalingslessen oefenen wij regelmatig met LOTUS-slachtoffers.

Meer informatie

Bij de cursuskosten zijn het EHBO lesboek, alle lesmaterialen en het examengeld inbegrepen. Aan het eind van de opleiding, na het succesvol afronden van het examen, ontvang je het diploma Eerste Hulp van het Oranje Kruis. Hierna houd je met tenminste 8 herhalingslessen per seizoen jouw EHBO diploma actueel. In een gezellige groep werken we praktijkgericht aan het bijhouden van de Eerste Hulp competenties. Daarnaast hebben alle leden vrije inbreng voor enkele thema-avonden.

Inschrijfformulier

Toch nog vragen? Neem contact op.

Toch liever een volledige opleiding? Meld je dan aan voor de EHBO basisopleiding.