Wilnis

Nieuwe kleding dankzij sponsoring

Op 15 april heeft KNV EHBO vereniging Wilnis nieuwe officieel herkenbare kleding aan haar leden uitgereikt. Tot voor kort droegen EHBO’ers van deze vereniging een hesje. De nieuwe kleding ligt nu helemaal in lijn met de Nederlandse standaard voor hulpverleningsinstanties.

Warm, droog en opvallend

De voorzitter vertelt: “Leden van de KNV EHBO afdeling Wilnis voeren regelmatig op vrijwillige basis EHBO begeleiding uit tijdens evenementen. Met deze nieuwe kleding zijn de EHBO’ers duidelijk als vrijwillige hulpverleners herkenbaar voor het publiek maar ook voor ambulance, politie en andere beroepshulpverleners. Daarnaast vinden veel evenementen buiten plaats en de kleding biedt nu goede bescherming tegen kou en regen.” Aanschaf van de kleding is mogelijk gemaakt door sponsoring van SC Johnson Europlant, Super de Boer Vinkeveen, Rendez Vous en Breewel Transport.

Meer informatie

KNV EHBO afdeling Wilnis kan ingehuurd worden voor EHBO assistentie tijdens evenementen in de regio. Dit najaar start de vereniging weer met een nieuwe cursus EHBO.

EHBO bij kinderen koelen kneuzing bij het voetballen.