Wilnis

EHBO examen seizoen 2015-2016

Inleiding

Ook in seizoen 2015-2016 heeft onze vereniging een EHBO opleiding verzorgd. Alle 6 deelnemers zijn geslaagd voor hun examen. Onze enthousiaste docente Elze Timmer heeft de kandidaten in 14 avonden bekend gemaakt met de theorie en praktijk van de basis EHBO vaardigheden. De kandidaten hebben tijdens het examen aangetoond de basisbeginselen van verbandleer tot levensreddende handelingen van het EHBO te beheersen. Een ervaren arts en verpleegkundige waren aanwezig bij het examen.

Geslaagden

KNV EHBO afdeling Wilnis feliciteert alle geslaagden en heet de nieuwe leden van harte welkom bij de herhalingslessen. De geslaagden zijn:
Yolande Bakker, Dorian van Dalen, Yvonne van Diemen, Lisette Pels, Corry Stam en Marla Zandvliet.

EHBO opleiding

EHBO vereniging Wilnis biedt om het jaar een nieuwe EHBO opleiding aan inclusief verbandleer, reanimatie en AED. In september gaan de herhalingslessen voor verlenging van het EHBO diploma van start. Op maandagavond 5 september wordt het nieuwe seizoen ingeluid met een grote oefening in Wilnis in samenwerking met de vrijwillige brandweer Wilnis. Houd de website www.ehbowilnis.nl in de gaten voor meer informatie over de locatie en tijd van deze oefening.

Inzet EHBO’ers

De EHBO’ers van KNV EHBO afdeling Wilnis worden ingezet voor EHBO hulpverlening bij diverse activiteiten, waaronder de Avond4Daagse, Wilnis Festival en sportevenementen. Meer informatie kunt u opvragen via info@ehbowilnis.nl.