Wilnis

EHBO examen seizoen 2010-2011

Inleiding

EHBO vereniging Wilnis het seizoen afgesloten met de diplomauitreiking van het EHBO diploma aan 15 geslaagden. KNV EHBO afdeling Wilnis organiseerde dit seizoen een EHBO opleiding voor 16 deelnemers, waarin de basisbeginselen van EHBO, verbandleer, reanimatie en AED aan bod kwamen. Op 28 februari en 7 maart hebben de kandidaten in kleine groepjes examen gedaan in De Schakel in Wilnis.

Grote en kleine letsels

In 16 avonden hebben de toegewijde instructeurs mevrouw Pfeiffer en mevrouw Bloemhof de deelnemers de basisvaardigheden bijgebracht om kleine tot grotere letsels te behandelen en erger te voorkomen. Een combinatie van hard werken en gezelligheid heeft een hoog slagingspercentage als resultaat gehad.

Geslaagden

KNV EHBO afdeling Wilnis feliciteert alle geslaagden en heet de nieuwe leden van harte welkom bij de herhalingslessen. De geslaagden zijn:
Serah Afwandi, Marga Baars, Antoinet Bosland, Carin van Gasteren, Job de Haan, Henk Heijnemans, Karin Keers, Monica van der Maat, Johan Plug, Lia Rademaker, Annemieke Schreurs, Kelly Schwegler, Maarten Verhaert, Kim Versleijen en Eva Vis.

EHBO opleiding

EHBO vereniging Wilnis biedt om het jaar een nieuwe EHBO opleiding aan inclusief verbandleer, reanimatie en AED. In september gaan de herhalingslessen voor verlenging van het EHBO diploma van start. Op maandagavond 5 september wordt het nieuwe seizoen ingeluid met een grote oefening in Wilnis in samenwerking met de vrijwillige brandweer Wilnis. Houd de website www.ehbowilnis.nl in de gaten voor meer informatie over de locatie en tijd van deze oefening.

Inzet EHBO’ers

EHBO’ers van KNV EHBO afdeling Wilnis worden ingezet voor EHBO hulpverlening bij diverse activiteiten, waaronder de Avond4Daagse, Wilnis Festival en sportevenementen. Meer informatie kunt u opvragen via info@ehbowilnis.nl.