KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING

EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN

Afdeling Wilnis

Reanimatie en AED

Reanimatie met AED

De inschrijving voor de (herhalings)lessen reanimatie en AED bij EHBO vereniging Wilnis is van start gegaan. Nieuw dit jaar is dat ook leden van de 'Stichting AED Reanimatie Team De Ronde Venen' voor deze (herhalings)lessen bij EHBO vereniging Wilnis terecht kunnen. De overlevingskans van mensen met een hartstilstand is het grootst als iemand binnen 6 minuten start met reanimatie. Als jij start met reanimeren totdat de professionele hulpverlening er is, kun je helpen iemand zijn leven redden. Voorkom hulpeloos toekijken en onderneem actie. 

Inhoud cursus reanimatie en AED

In de cursus reanimatie en AED leer je alle vaardigheden die je nodig heb om te kunnen reanimeren. Ook leer je om een AED te bedienen. Een cursusgroep bestaat uit maximaal 6 personen. Aan het einde van de opleiding, na het succesvol afronding, ontvang je een aantekening 'reanimatie en AED'. Hierna houd je met tenminste 2 herhalingslessen per seizoen uw aantekening reanimatie- en AED actueel. Bij de cursuskosten zijn alle lesmaterialen inbegrepen. 

Inhoud herhalingslessen reanimatie en AED

Je bent reeds in het bezit van de aantekening reanimatie en AED. Wellicht ben je aangesloten bij hartslagnu.nl (via: stichting AED Reanimatie Team De Ronde Venen). In de herhalingslessen oefen je alle geleerde reanimatie- en AED-vaardigheden. Bij de cursuskosten zijn alle lesmaterialen inbegrepen. 

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd? Aanmelden kan met dit formulier of neem contact op met Frank Hopman via:

Tel: (0297) 285993
E-mail: info@ehbowilnis.nl