KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING

EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN

Afdeling Wilnis

EHBO opleiding

Ieder jaar in oktober start onze EHBO vereniging in Wilnis een nieuwe EHBO opleiding met AED. Voorkom hulpeloos toekijken, maar onderneem actie! In oktober start onze vereniging weer een nieuwe basiscursus van ongeveer 14 woensdagavonden met reanimatie en AED (in verenigingsgebouw De Schakel).

Inhoud cursus

In de EHBO opleiding leer je alle vaardigheden om kleine tot grotere letsels te behandelen en erger te voorkomen. Van botbreuken en schaafwonden tot ernstige bloedingen en shock. In de cursus leer je op een juiste manier hiermee om te gaan. Bij de EHBO cursus is de aantekening verbandleer, reanimatie en AED inbegrepen.

Meer informatie

Bij de cursuskosten zijn het EHBO lesboek, alle lesmaterialen en het examengeld inbegrepen. Aan het eind van de opleiding, na het succesvol afronden van het examen, ontvang je het diploma Eerste Hulp van het Oranje Kruis. Hierna houd je met tenminste 8 herhalingslessen per seizoen uw EHBO diploma actueel. In een gezellige groep werken we praktijkgericht aan het bijhouden van de Eerste Hulp competenties. Daarnaast hebben alle leden vrije inbreng voor enkele thema-avonden.

Schrijf nu in

Ben je geïnteresseerd? Aanmelden kan met dit formulier of neem contact op met Frank Hopman via:

Tel: (0297) 285993
E-mail: info@ehbowilnis.nl