KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING

EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN

Afdeling Wilnis

Inschrijving nieuwe EHBO cursus 2019-2020 gestart

04/09/2019
Inschrijving nieuwe EHBO cursus 2019-2020 gestart

In oktober 2019 start EHBO vereniging Wilnis op de woensdagavond met een nieuwe cursus EHBO met reanimatie en AED. In de cursus komen alle basisvaardigheden van het EHBO aan bod. De cursus wordt afgesloten met een examen. De cursus richt zich op EHBO vaardigheden voor het dagelijks leven, van grotere tot kleinere letsels. Op een praktijkgerichte manier leert onze ervaren docente je wat je kunt doen bij een kleine snee, grote bloeding, een botbreuk of beroerte, enzovoorts.

Schrijf nu in voor 15 oktober 2019 via info@ehbowilnis.nl.

Inhoud cursus

In de EHBO-opleiding van ongeveer 14 avonden leer je alle vaardigheden om kleine tot grotere letsels te behandelen en erger te voorkomen. Van botbreuken en schaafwonden tot ernstige bloedingen en shock. Bij de EHBO cursus is de aantekening reanimatie AED inbegrepen. Je leert bij AED met behulp van een AED-trainer een elektrische schok toe te dienen aan slachtoffers waarbij geen hartslag meer wordt waargenomen. Bij voldoende aanmeldingen start de cursus in oktober en wordt gegeven op de woensdagavond van 19.30 tot circa 21.30 uur.

Meer informatie

Bij de cursuskosten zijn het EHBO lesboek, alle lesmaterialen en het examengeld inbegrepen. Aan het einde van de opleiding, na het succesvol afronden van het examen, ontvang je het diploma Eerste Hulp van het Oranje Kruis. Hierna hou je met tenminste 8 herhalingslessen per seizoen het EHBO-diploma actueel. In een gezellige groep werken we praktijkgericht aan het bijhouden van de Eerste Hulp competenties. Daarnaast hebben alle leden vrije inbreng voor enkele thema-avonden en ieder jaar gaat het seizoen met een grote oefening in samenwerking met de brandweer van start.

Schrijf nu in

Ben je geïnteresseerd? Schrijf in voor 15 oktober 2019.
Neem contact op met Frank Hopman op tel. (0297) 285993 of mail info@ehbowilnis.nl.