KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING

EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN

Afdeling Wilnis

Inschrijving nieuwe cursus EHBO met AED en reanimatie

01/09/2013
Inschrijving nieuwe cursus EHBO met AED en reanimatie
EHBO opleiding Wilnis

De inschrijving voor de nieuwe EHBO cursus met AED bij EHBO vereniging Wilnis is van start gegaan. Eerste Hulp is een vaardigheid die op een alledaagse maar altijd onverwachte gelegenheid van je wordt gevraagd. Voorkom hulpeloos toekijken, maar onderneem actie en volg vanaf september deze cursus van 14 lessen op de woensdagavond.

Inhoud cursus

In de EHBO opleiding leer je alle vaardigheden om kleine tot grotere letsels te behandelen en erger te voorkomen. Van botbreuken en schaafwonden tot ernstige bloedingen en shock. In de cursus leer je op een juiste manier hiermee om te gaan. Bij de EHBO cursus is de aantekening reanimatie AED inbegrepen. De cursisten leren bij AED met behulp van een AED-trainer een elektrische schok toe te dienen aan slachtoffers waarbij geen hartslag meer wordt waargenomen.

Meer informatie

Bij de cursus zijn het EHBO lesboek, alle lesmaterialen en het examen inbegrepen. Aan het einde van de opleiding, na het succesvol afronden van het examen, ontvang je het diploma Eerste Hulp van het Oranje Kruis. Hierna houd je met tenminste 8 herhalingslessen per seizoen het EHBO-diploma actueel. In een gezellige groep werken we praktijkgericht aan het bijhouden van de Eerste Hulp competenties. Daarnaast hebben alle leden vrije inbreng voor enkele thema-avonden.

Cursusdetails

Bij voldoende aanmeldingen start de cursus in september en wordt gegeven op de woensdagavond van 19.30 tot circa 21.30 uur. De cursus wordt afgesloten met een examen. De cursuslocatie is:

Gebouw "De Schakel"
Dorpsstraat 20
3648 AH Wilnis (achter de gereformeerde kerk)

Kennismaking bij EHBO jaaroefening

Tijdens de jaarlijkse EHBO-oefening in samenwerking met de brandweer kunt u alvast een goede indruk krijgen van de Wilnisse EHBO-vereniging. Kom op maandagavond 2 september kijken vanaf 20.00 tot ca. 21.00 uur bij Van Schie op de Constructieweg 100 in Mijdrecht

Schrijf nu in

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met Frank Hopman op:
Tel         : (0297) 285993
E-mail   : info@ehbowilnis.nl

Of reageer via onderstaande button: