KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING

EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN

Afdeling Wilnis

Aankondiging oefening

26/08/2013
Aankondiging oefening
Oefenen verbanden aanleggen in de EHBO herhalingslesOefenen verbanden aanleggen in de EHBO herhalingsles

Op maandagavond 2 september gebeurt op het bedrijventerrein van Van Schie in Mijdrecht een groot ongeval. De hulp van de locale Wilnisse EHBO-vereniging en Brandweer worden ingeroepen. Dat is het scenario voor de grote jaaroefening van EHBO vereniging Wilnis in samenwerking met de Vrijwillige Brandweer Wilnis. Vele LOTUS-slachtoffers met diverse verwondingen zullen worden geholpen door de vrijwilligers van de EHB- vereniging en de brandweer.

Toeschouwers

De oefening start rond 20.00 uur op maandagavond 5 september bij Van Schie op Constructieweg 100 in Mijdrecht en staat open voor toeschouwers. Wil je binnenkort een EHBO opleiding volgen, dan is dit de uitgelezen kans om kennis te maken met de EHBO-vereniging uit Wilnis en de EHBO-ers in actie te zien. In september start EHBO vereniging Wilnis met een nieuwe EHBO opleiding.

Meer informatie

KNV EHBO afdeling Wilnis verzorgt opleiding- en herhalingslessen voor het officiële EHBO-diploma inclusief verbandleer, reanimatie en AED. Dit jaar start de vereniging bij voldoende animo in september een nieuwe EHBO-opleiding. De EHBO’ers van KNV EHBO afdeling Wilnis worden ingezet voor EHBO hulpverlening bij diverse activiteiten, waaronder de Avond4Daagse, Wilnis Festival en sportevenementen. Meer informatie over evenementen en inschrijven voor de nieuwe cursus kan via info@ehbowilnis.nl.