KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING

EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN

Afdeling Wilnis

AED met reanimatie

Reanimatie met AED

De inschrijving voor de nieuwe EHBO cursus met AED bij EHBO vereniging Wilnis is van start gegaan. Eerste Hulp is een vaardigheid die op een alledaagse maar altijd onverwachte gelegenheden van je gevraagd wordt. Voorkom hulpeloos toekijken, maar onderneem actie en volg vanaf oktober deze cursus van circa 14 avonden.

Inhoud cursus

In de EHBO opleiding leer je alle vaardigheden om kleine tot grotere letsels te behandelen en erger te voorkomen. Van botbreuken en schaafwonden tot ernstige bloedingen en shock. In de cursus leer je op een juiste manier hiermee om te gaan. Bij de EHBO cursus is verbandleer, reanimatie en AED inbegrepen.

Meer informatie

Bij de cursuskosten zijn het EHBO lesboek, alle lesmaterialen en het examengeld inbegrepen. Aan het eind van de opleiding, na het succesvol afronden van het examen, ontvang je het diploma Eerste Hulp van het Oranje Kruis. Hierna houd je met tenminste 8 herhalingslessen per seizoen uw EHBO diploma actueel. In een gezellige groep werken we praktijkgericht aan het bijhouden van de Eerste Hulp competenties. Daarnaast hebben alle leden vrije inbreng voor thema-avonden.